CCIKM93

En Le Fou el público participaba en primera persona del vuelo de Ícaro.

2 respuesta a “CCIKM93”

 1. Kiku, no puc estar més d’acord amb els reculls de premsa que facilites. Ets l’últim artista pur que jo he viscut (segur que ara n’hi ha, només que ja no tinc accés a cert mundillo com als 90).
  Però trobo un error històric no dedicar-li prou espai literari i audiovisual a Le Fou (encara que va tenir curta existència, VA ESTAR A LA LLIGA DE BOCACCIO, COVA GAT, STUDIO 54…) però la nostra generació mai tindrà aquest honor al relat històric oficial. I no hi serem perquè no ens sabem vendre. Que la gauche divine ENCARA AVUI dicti patrons històrics quan ja fa més de 10-15 que hauriem destar redefinint conceptes tòpics estil «primera cançó mentre feiem sexe va ser Paraules d’amor». Els joves avui ens haurien d’odiar per fer-nos pesats. I busco sovint fotos i videos de la NIT 90s i 2000 i res. No tu, tothom.

  Però Le Fou és un cas que mereix tractament arxiu museu filmoteca. De debò.

  Potser són drets d’autor etc… Però en tot Google només una sola foto. i cada país amb la seva sala nocturna-panteó amb centenars de milers d’arxius, cròniques, llibres….

  Entenc la teva REAL PREFERÈNCIA. Obvi. ets artista. Segur que n’estàs orgullos de Le Fou, però temo que ho recordis com jo recordo els meus Festivals De Sitges en que vaig treballar: bogeria, mitics… però curro d’organitzacio, i punt.

  Et demano que no deixis que noves generacions escriguin damunt nostre. Va ser uns anys apassionants.

  T’he seguit molts anys, amb admiració, i gens negatiu.

  Una abraçada forta.

  1. Gracies per les teves paraules, benvolgut Dan.
   Però el cas és que tenim (al menys nosaltres) molt poca documentació gràfica sobre el Le Fou, lamentablement.
   Ho haurem de transmetre per tradició oral (des del record que tots en portem al cor).
   Una gran abraçada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *