Acampada Camp de treball a Las Heras Imaginari

[share title=»» socials=»facebook, twitter, google, pinterest, bookmark» class=»» ]

Al monestir cultural Las Heras Imaginari, hem donat la benvinguda a la primavera duent a terme una acampada – camp de treball de voluntariat.

êIMG_0532

Per això hem comptat amb 60 noies i nois de l’agrupament Escolta Mestre Güell Roger de Llúria de Tàrrega.

IMG_0562-1IMG_0600

El camp de treball ha consistit en la realització de tasques de millora de l’entorn agrícola de la casa: Ampliació del tancat elèctric per als burros i cavalls; Neteja i recuperació de la vella bassa de recollida d’aigües; Neteja i recuperació de la antiga font que donava servei a la casa; Construcció de tres menjadores a l’establa i Recol·lecció de llenya seca.

Durant l’estada dels joves, Kiku Mistu va oferir una master class sobre meditació i espiritualitat en la vida i cultura contemporànies. A la nit KM i i el seu company Amai, van realitzar una petita acció explicant un conte amb teatre d’ombres xineses sobre ecologia.

ÃIMG_0565

Els resultats han estat sorprenents tant pel que fa a les tasques del camp de treball com a la convivència i els valors exhibits pel grup de joves de Tàrrega.

Felicitats i gràcies. Torneu aviat.

IMG_0638IMG_0629

En el monasterio cultural Las Heras Imaginari, hemos dado la bienvenida a la primavera llevando a cabo una acampada – campo de trabajo de voluntariado. Para ello hemos contado con 60 chicas y chicos del Agrupament Escolta Mestre Güell Roger de Llúria de Tàrrega.

IMG_0612Ž

El campo de trabajo ha constado de la realización de tareas de mejora del entorno agrícola de la casa: Ampliación del cercado eléctrico para los burros y caballos; Limpieza y recuperación de la balsa de recogida de aguas; Limpieza y recuperación de la antigua fuente que daba servicio a la casa; Construcción de tres comederos en el establo; y Recolección de leña seca.

0V3A1635Foto: Daniel Molina

Durante la estancia de los jóvenes, Kiku Mistu ofreció una master class sobre meditación y espiritualidad en la vida y cultura contemporáneas. Por la noche KM y su compañero Amai, realizaron una pequeña acción contando un cuento con teatro de sombras chinas sobre ecología.

davdav

Los resultados han sido sorprendentes tanto por lo que respecta a las tareas del campo de trabajo como a convivencia y valores exhibidos por el grupo de jóvenes de Tàrrega.

Felicidades y muchas gracias. Volved pronto.

dav

Fotos: Daniel Molina i CCIKM

8 respuestas a «Acampada Camp de treball a Las Heras Imaginari»

  1. Ha sigut una molt bona experiència i m’agradaria tornar-hi. El lloc és molt tranquil i ple de naturalesa i la casa es molt gran i està molt ben feta. Gràcies al Kiku i a l’Amai per la vostra amabilitat i ànims pel projecte que voleu fer en aquesta casa.

  2. Hi tornaria mil i una vegades més! Una experiència increïble i diferent que m’ha fet obrir els ulls davant de coses que mai m’havia preguntat.
    Ànims i molta sort en el vostre nou projecte tot i que segur que no la necessitareu!

  3. Gràcies per deixar-nos descobrir una altra relitat en la que vivim, una experiència molt enriquidora. Esperem que tots els vostres somnis es facin realitat, sort!

  4. Qué Bella Experiencia…. Maravilloso…. Qué Afortunad@s Tod@s de Poder Sentirla e Integrarla y Encima Dejando una Huella Constructiva y nunca mejor dicho…. Sois Grandes Kiku, Amai , Monitores y Chaval@s…… <3

  5. Ha sigut una experiència magnifica i molt gratificant. Moltíssimes gràcies per haver-nos deixat ajudar i esperem poder repetir ben aviat. 🙂

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *