A CEGUES

a cegues kiku mistu

A CEGUES! performance-taller

UNA PROPOSTA CREATIVA PER A UN MÓN MILLOR

PROPOSADA I EXPLICADA PER JOVES MIGRATS

Una intervenció artística i social de Imaginari Kiku Mistu i l’Escola de Viure en col·laboració del centre Sirius – Intress

La proposta artística segueix avançant a tota marxa.

El concepte serà “la ceguesa” “la bena als ulls». La ceguesa com a metàfora de l’adolescència. Com a metàfora del joves immigrants que viatgen sense saber massa a on van ni perquè. Com a metàfora de la incomprensió de la societat respecte a aquests temes. / Finalment com a metàfora general aplicable a quests camí vital que tots fem a les fosques a la recerca d’una vida i un món millors.

Una proposta escènica on el públic participa activament en diferents jocs de carrer amb els ulls embenats . Alguns dels jocs son en equip i altres individuals.

La metàfora filosòfica del concepte «caminar per la vida a cegues» sobrevolarà tota l’acció en forma de murals pintats, performances, audicions, cançons, etc.

Descarregar la última versió del DOSSIER PDF (aquesta versió per descarregar està comprimida en BAIXA qualitat per a que no pesi. Si la necessiteu en ALTA, ens ho demaneu i us passarem enllaç Dropbox.)

ESPECTACLE AMB JOVES MIGRATS

Som joves immigrants i hem recorregut, A CEGUES, molts kilòmetres amb l’esperança de trobar un món millor.
Ara que som aquí no estem massa segurs d’on sóm, ni d’haver-lo trobat encara.
Tampoc sabem massa bé quin era el somni que ens va impulsar a marxar de casa A CEGUES.
Som joves i com tú, busquem un món millor, però ho fem A CEGUES, a les palpentes.
Poc a poc estem entenent que si volem un món millor haurem de participar activament en construir-lo, i tard o d´hora ens haurem de treure la bena dels ulls.


A tú també t’ha passat o et passa això, que camines A CEGUES?

Els joves del centre Sirius

Ayúdanos a Ayudar a Despertar

CADA 100 TEAMERS APADRINAMOS LA PARTICIPACIÓN DE UN CHICO EN EL PROYECTO «A CEGUES». NUESTRO OBJETIVO ES CONSEGUIR 1000 TEAMERS Y APADRINAR A 10 CHICOS.

Ayúdanos a ayudar a despertar consciencias.