Visita guiada al THE LAST CABARET

El dijous 26 d’octubre a les 20h tindrem la darrera oportunitat de gaudir de la espectacular col·lecció de taüts cabareters. Que llueixen com mai exposats a la Sala Muncunill de Terrassa.

Espai emblemàtic per a nosaltres ja que l’any 1988 s’hi va dur a terme una exposició de Mail-Art on el Kiku Mistu es va convertir en el primer “Home Paquet” del món auto-enviant-se per correu a dins d’una caixa. I per altra banda l’any 1995 i varem presentar la exposició “Objectes Encantats” que va rebre la beca Krtu de la Generalitat de Catalunya.

Ara 30 anys més tard hem tornat dins la programació del festival TNT, ha estat un plaer immens gaudir d’aquesta sensació de “tornar a casa”. Aquest dijous en Kiku Mistu ens explicarà un per un cada taüt, cada idea, cada procés, cada sentiment, cada cançó….una oportunitat única!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *